Привітання з днем народження дівчині в прозі, українською мовою


Привітання з днем народження дівчині в прозі, українською мовою

У цей яскравий, сонячний день, я хочу привітати тебе з днем народження! Бажаю тобі кохання, щастя, наснаги, взаєморозуміння і здоров'я! Залишайся такою ж милою, доброю, жіночною і креативною. Ніколи не хмурься — залиш все «лимони» позаду, адже попереду тебе чекають тільки «цукерки»!

***

Красуня, з днем народження! Бажаю життя яскравою і п'янить, як екзотичний коктейль. Нехай у ньому будуть солодкість любові, пікантність пристрасті, пряний відтінок азарту, терпкі нотки мудрості і хмільний смак щастя.

***

Над нами одне небо, а для нас – одна життя попереду, і я сподіваюся, що ми проведемо її разом, все так же люблячи, жартома і посміхаюся. Я хочу побажати тобі справжнього задоволення від життя – насолоджуйся кожним моментом і ні про що не думай, якщо що, я тут, поруч і готовий вирішити всі твої проблеми, захистити тебе від зла і непорозуміння, показати наскільки сильно ти мені потрібна. День Народження – чудовий привід висловити свої почуття, думки й емоції, а я готовий на весь світ прокричати наскільки сильно закоханий у свою маленьку, рідну і незамінну дівчинку.

***

Вітаю з днем народження і бажаю за алфавітом: Аристократичного наряду, Бадьорості духу, Захоплення від життя, Грандіозних подій, Динамічних відносин, Енотовой шубки, Перлового намиста, Золотого чоловіка, Ідеальної свекрухи, Кар'єрного росту, Любові гарячої, Машини крутіше, Насолод незабутніх, ніжних Обіймів, Перемог у спорах, Рівноваги в душі, Синочка розумну, Талановиту донечку, Удачі в справах, Феєричного свята, Клопоту менше, Квітів побільше, Царственої постави, Чудового настрою, Шикарних подарунків, Енергійних друзів, Ювеліра особистого і Яхту в море!

***

З днем народження! У день, коли ти народилася, світ став набагато багатше, яскравіше і красивіше. Хочу побажати, щоб кожне твоє бажання перетворювалося в реальність, щоб всі твої мрії миттєво виконувалися і щоб щастя, успіх і захват ніколи не відпускали твою ніжну руку!

***

Вітаю з днем народження! Бажаю здоров'я, взаємної любові, радості, удачі у всіх починаннях, позитивних емоцій, вірних друзів, яскравих, незабутніх зустрічей, довгих років життя, добробуту, енергії і завжди гарного настрою! Будь щаслива, люба!

***

На землі багато квітів, але вони не зрівняються з тобою, мій найкращий квіточка! Залишайся такою ж милою і чарівною на довгі роки. Нехай світло твоєї доброти і сердечності висвітлює життя і робить її радісною! Даруючи свято близьким, будь завжди щаслива! Здоров'я тобі, успіхів скрізь і у всьому, поваги і благополуччя! Моя любов і відданість стануть тобі вірною і надійною опорою. Безхмарного дня народження!

***

День Народження – це хороший привід ще раз відчути як дивовижна і неповторна життя! Будь щасливою, неповторною і коханій! Нехай на твоїй дорозі постійно розпускаються найбільш прекрасні квіточки, а там, де ти - постійно було свято!

***

Сьогодні тобі виповнилося (...) років і ми хочемо привітати тебе і побажати, щоб відтепер ти жила тільки в чудесній країні юності. Нехай вона радує тебе блакиттю свого неба, хай обдарує найчистішої водою озеро щастя! Щоб ти завжди йшла до наміченої мети і все встигала! Щоб завжди твоя душа була світла, а серце співало чудовими голосами казкових птахів!

***

Прийми найщиріші побажання у День народження!!! Нехай все твоє життя і дороги, якими ти ходиш, будуть освітлені світлом любові! Нехай твої вітрила надуває вітер удачі! Нехай твоє здоров'я буде міцним і великим, як найдорожчі діаманти! У такої красуні обов'язково все вийде, просто вір у себе!

***

Я бажаю тобі ніколи не відчувати себе самотньою! Нехай і в щасливі, і в важкі хвилини не мовчить телефон, нехай твій дім, як і сьогодні, буде сповнений вірних друзів, хай не змовкає сміх і звучать пісні! Якщо тобі захочеться поділитися переживаннями або щастям – ми завжди будемо поруч. Ми дуже любимо тебе, милу, добру і веселу подругу. Нехай у твоєму житті буде якомога більше щасливих днів і як можна менше смутку!

***

З днем, коли на світ з'явилася мила дама, прекрасна подруга, чудова дружина, дбайлива дочка, добра мама... З твоїм народженням! Нехай чудесне щастя наповнює кожну мить твого існування!

***

Нехай у тебе завжди знаходиться хвилинка на подруг, на манікюр, на улюблений серіал і просто так повалятися на дивані. Бажаю всього нового, яскравого, затишного, теплого, смачного. І щоб ні одне з них не зашкодило фігурі. Гармонії в душі і злагоди зі світом! З днем народження, чудовий чоловічок!

***

Саму чарівну дівчину нашої планети вітаємо з днем народження! Бажаємо повною мірою насолодитися головними складовими жіночого щастя: любов'ю, материнством, сімейним затишком!

***

Моя дивовижна красуня! Вітаю тебе з днем твого явища на світло і ніжно обіймаю. Ти — сама приголомшлива дівчина на світі, яку я знаю. Висловлюю тобі безмежну вдячність за те, що можу бути поруч з тобою, чути твій голос, гладити твої руки, цілувати тебе. Я, як ніхто, щаслива в День твого Народження. Дуже люблю тебе і бажаю всього самого світлого і прекрасного.

***

Вітаю! Залишайся життєрадісною, впевненою в собі дівчиною на радість друзям, знайомим і рідним! Бажаю тобі залишатися завжди на висоті!

***

Саму прекрасну дівчину у Всесвіті, улюблену мою вітаю з днем народження. Сонечко, я тобі бажаю не знати розпачу та знесилення, впевнено летіти на крилах любові і удачі до своїх мрій, прикрашати цей світ своєю красою і дарувати близьким світлу любов і радість.

***

Чарівну, завжди прекрасну і порхающую, красиву молоду дівчину, мою улюблену, з святом. Ти, як зірка, чарівна, благоухаешь і літаєш. Тобою можна тільки захоплюватися, ти прекрасна! Розумна, ніжна, чарівна. Нехай кожен прожитий тобою день буде незабутнім. Мільйони троянд, тисячі мімоз...

***

З днем народження, (ім'я)! Нехай буде милим день, солодкий сон, ніжним друг, важливим рішення, гідним подарунок!

***

Вітаю з днем народження чудову і чарівну дівчину цієї планети. Бажаю від усієї душі щиро сміятися і частіше посміхатися, вірити у свою мрію і прагнути до успіху, дбайливо зберігати щастя в душі і незвичайну любов у серці.

***

Вітаю з днем народження! Бажаю радості і вселенського щастя! Бажаю тобі бути завжди такою ж чудовою, яскравою, доброї, чесної, лагідній, турботливій, витонченої, тендітної, незабутньою, енергійної і самої індивідуального у всьому світі! З днем Народження тебе!

***

Вітаємо з Днем Народження! Бажаємо краси, цвітіння, любові! Вік для жінки — не перешкода. Головне, це іскорки в очах, гарний настрій і промениста усмішка. Дорога, дивись на життя з оптимізмом, і вона принесе тобі ще багато радісних моментів.

***

З днем народження! Бажаю бути собою, робити що заманеться, кайфувати, ризикувати, битися, перемагати, сміятися, плакати, кричати, радіти, сумувати, верещати, співати, танцювати, стрибати, іноді втрачати, але ніколи не забувати, що життя всього одна, і вона твоя!

***

Такої людини як ти дуже важко знайти в нашому світі! Залишайся такою ж веселою, що сміється і захоплюючою! Завойовуй серця і будь щаслива! Нехай у твоєму житті все складеться якнайкраще! Процвітай, на шляху до всього нового і прекрасного!

***

Бажаю залишатися такою ж милою, ніжною, сяючою, веселою, добродушною, розумною, красивою. Завжди радіти і посміхатися, бути неповторною і бездоганною. Ніколи не розчаровуватися і не сумувати, всупереч заздрісникам. Нехай кожен день буде наповнений яскравими подіями, а кожна мета буде досягнута.

***

Сьогодні чудовий день, сьогодні День твого народження! Спасибі твоїм батькам за таку прекрасну дочка, спасибі тобі за ніжність і ласку. Цілую тебе ніжно і бажаю тільки щастя.

***

Весна... щастя... свято. Нехай це завжди буде поруч. З днем народження тебе, наша люба дівчинка. Забудь сьогодні про всі справи і проблеми. Є тільки один прекрасний день, коли все для тебе: квіти, слова, подарунки... Купайся в них, заряджайся їх енергією. Будь щасливою!

***

Вітаю тебе з Днем народження! В цей день я хочу презентувати тобі великий букет компліментів, при цьому всі вони будуть справжньою істиною. Твоєму гострому розуму, прекрасної зовнішності, красивому вподоби і іскрометному гумору мають всі шанси позаздрити майже все. У тебе все виходить, все вдається – доля прихильною до тебе. Нехай все, що ти бажаєш, про що мрієш, збувається швидко, просто і чудово.

***

Нехай в цей день народження збуваються всі твої мрії, яскраво світить сонце, небо буде світлим, хай життєвий шлях осяяне радістю і щастям. Бажаю неземної краси, вишуканих компліментів і захоплених поглядів. Нехай твій життєвий корабель незмінно носить назву «Перемога»!

***

Джерело: greets.co.ua

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці в прозі, своїми словами, українською мовою

Привітання з днем народження дядька від племінниці, племінники своїми словами, українською мовою

Привітання з днем народження другу в прозі, українською мовою