СМС привітання з днем народження жінці

З Днем народження! Бажаю в цей чудовий день приймати друзів і отримувати подарунки. Нехай виконуються мрії. Бажаю знайти любов, і побудувати щасливу сім'ю. Щоб рідні завжди розуміли і підтримували.

***

З Днем народження! Нехай весь світ для тебе приносить в долоньках радість, яка зігріта любов'ю рідних, освітлена вірністю друзів і пофарбована симпатією і ніжністю людини, який тобі подобається!

***

Бажаю жити зі смаком. Нехай в твоїйжиття будуть насолода любові, пряність пристрасті і терпкі романтичні нотки. Обов'язково додай в цей коктейль перчинку пустощів і краплю гострих відчуттів.

***

Бажаю гарного настрою, пахощів улюблених квітів, життєрадісних посмішок і щастя бажаємо в твій День народження!

***

Ти - жінка, найпрекрасніша представниця людства і в твій день народження хай всі представники сильної статі роблять заради тебе сміливі вчинки, дарують квіти і говорять тобі красиві слова.

***

Бажаємо розкішної іменинниці прийняти чудовий потік душевних привітань в свої долоні. Нехай вони заповнюються колосальними благополуччя, приносячи тобі незгасний стимул для гармонійного щастя!

***

Бажаю тобі бути шикарною жінкою, подібно великої Мерилін Монро. Живи, згідно її принципом - не хвилюватися, а хвилювати. З Днем народження!

***

Я хочу побажати тобі в твій день народження, щоб тебе на життєвому шляху супроводжували 4 тварин: норка на твоїх красивих плечах, «Ягуар» в гаражі, жеребець в ліжку і осел, який би за все це платив!

***

Бажаю, щоб сьогодні підхопила тебе хвиля світлого щастя і пронесла на своєму гребені через весь нескінченний океан життя, минаючи небезпеки і оберігаючи від зустрічі з гострими підводними скелями.

***

День народження у блискучій (ім'я)! Нехай феєричне процвітання упустить мільйони яскравих зірок на фундамент Ваших життєвих перспектив, перетворивши їх в салют сенсаційних досягнень!

***

Бажаю бути схожою на гітару, завжди співати в дуеті з коханою, відчуваючи його ніжні дотики до струн твоєї душі і мати таку ж струнку фігуру.

***

Бажаю теплого, затишного будинку, радості материнства, міцного здоров'я, гармонії в душі, гідної роботи і надійних друзів! Цінуй те, що у тебе є - і нехай світ подарує тобі ще більше радощів!

***

Гарного настрою і вдома, і на роботі. Величезної любові, люблячих і відданих друзів. Ну, а з боку колективу - гарний настрій гарантуємо. Зі святом!

***

Хочу побажати тобі не просто благополуччя і гарного життя, а ще й вдалого збігу обставин. Щоб досягненнями своїми ти міг пишатися. Живи яскраво і посміхайся щодня!

***

Завжди залишайся такою, яка ти є. Скільки в тебе позитивної енергії і людських достоїнств !!!

***

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю свіжого струменя змін, чудес, натхнення, чарівності, щасливих випадковостей і непристойного багатства!

***

Бажаю домашнього тепла, затишку вогнища, достатку і здоров'я, бадьорості і свіжості, вічної молодості і грандіозного, фантастичного щастя! Ми тебе всі дуже любимо. Будь щаслива!

***

Бажаю тобі ЛЮБОВІ, Любові з великої літери. Любові взаємної, Любові чистої, Любові красивою і, звичайно ж, ЩАСЛИВОГО !!!!

***

Бажаю позитивного настрою, море подарунків, купу букетів улюблених квітів, життєвих радостей і безмірного щастя тобі! З Днем народження!

***

Вітаю! Бажаю залишатися завжди такою ж розумною, красивою і чарівною! Нехай тебе завжди оточують ласкою, турботою, любов'ю, теплом! Нехай життя частіше дарує радість і нові незабутні відчуття!

***

Привітання з днем народження жінці українською мовою

Бажаю всього самого доброго і світлого! Нехай спокійно буде на серці, діти радують тебе, здоров'я не підводить, на роботі все йде успішно, а в будинку живуть щастя, успіх і благополуччя!

***

Нехай увагу шанувальників і активний спосіб життя не заважає тобі завжди залишатися красивою і бажаною! Зі святом!

***

Сьогодні, улюблений ангел мій, я буду для тебе особистим Хоттабичем, тільки в рази молодше. Починай загадувати, а я вже готовий виконувати!

***

Вітаю з днем ​​народження саму розкішну жінку на планеті! З усією щирістю бажаю знаходити хороше і позитивне в простому і повсякденному, піднесене і неземне в буденному і приземленому!

***

Бажаю тобі, що б в твоєму житті завжди були чотири необхідних кожній справжній жінці звіра: нірку на плечах, ягуар в гаражі, лева в ліжку і барана який буде за це все платити. З Днем народження!

***

Кохана! У твій день народження бажаю тобі виглядати так, щоб зірки Голлівуду заздрили, при цьому залишаючись душевно найкрасивішим чоловіком у всьому світі!

***

Я бажаю щоб жодна погана зморшка не зіпсувала твоє чудове личко! І жодна розтяжка не з`явилася на твоєму чудовому тілі! Залишайся завжди такою ж чудовою і привабливою! З днем ​​народження, кохана!

***

Дорога іменинниця, з твоїм днем! Бажаю тобі ніколи не сумувати, а тільки радіти життю і випромінювати позитив. Залишайся завжди такою гарною, доброю і красивою.

***

Хочу привітати і побажати завжди залишатися неповторною і жіночною, не знати ні втоми, ні печалі, і кожен день робити світ трохи досконаліше, а своїх близьких робити найщасливішими! рейтинг:

***

З Днем народження! Залишайся молодою і красивою, бажаною і коханою. Щастя, добра і здійснення мрій!

***

Нехай кожен день буде сповнений веселощів і драйву! Сміливо втілюй всі свої ідеї! І нехай будь-яка твоя мрія здійсниться!

***

Бажаю залишатися завжди радісною, зігрітій любов'ю, зі щасливим блиском в очах! Нехай кожен твій день буде маленьким святом - і завжди буде привід для щасливої ​​усмішки! рейтинг:

***

Бажаємо мудрості, доброти, щедрості. Щоб здоров'я не давало збоїв. Щоб настрій завжди було на висоті. У сім'ї нехай будуть тепло і затишок. Успіхів, удачі, везіння.

***

Вітаю! Сьогодні тільки твій день! Бажаю великого жіночого щастя, міцного здоров'я, творчих успіхів, удачі, перемог всюди, всюди, завжди і навалом! З Днем народження!

***

Бажаю тобі багато радості і світла, бажаю, щоб твоє життя було сповнене посмішками, в душі завжди співали птахи, а ти сама була, як молода весна!

***

Найчарівніша жінка повинна йти по життю ходою цариці і купатися в увазі найдостойніших чоловіків. З Днем народження, красуня!

***

Мені дуже хочеться тебе міцно-міцно обійняти, і побажати тобі, щоб ти завжди була щаслива. Щасти тобі у всьому! Знай, що я тебе дуже люблю!

***

Бажаю в цей самий світлий день, щоб твої можливості були вище твоїх бажань, що б життя здавалося медом, і що б тільки найкрасивіші і сильні метелики запилювали твої квіти! З Днем народження!

***

З днем ​​народження, чудова і прекрасна жінка! Нехай в житті все мрії здійснюються, нехай не покидає ніколи чудове і радісний настрій, нехай буде щасливим і по-справжньому веселим кожну мить.

***

Нехай легкість в тілі, романтика в душі, любов у серці і ясність в голові ніколи не покидають тебе! З Днем народження!

Джерело:http://vitannya.com/krasivi-privitannya-zhintsi-z-dnem-narodzhennya-svoyimi-slovami/

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці в прозі, своїми словами, українською мовою

Привітання з днем народження дядька від племінниці, племінники своїми словами, українською мовою

Привітання з днем народження другу в прозі, українською мовою