Привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці в прозі, своїми словами, українською мовою


Привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці в прозі, своїми словами, українською мовою

Мила моя колега, від душі вітаю Вас з днем народження. Нехай діяльність буде сповнена успіхів і перемог, нехай робота забезпечує високий достаток і повну самореалізацію, нехай життя дарує щастя для душі і вірну любов для серця.

***

Сьогодні, колектив бажає вам здоров'я, турботи, уваги, достатку, цілеспрямованості, безлічі приємних сюрпризів! Нехай для вас особистісний розвиток буде великою цінністю! Намагайтеся шукати його у всьому! Адже всім нам відомо, не з чуток, що освіта може дати людині не більше, ніж шматок хліба, але самоосвіта і саморозвиток може дати справжню радість життя! Нехай удача буде вірною супутницею у вашій роботі! Нехай ваш досвід допоможе вирости новим фахівцям! Нехай ваше здоров'я ніколи не дає збоїв! Нашої робочої команді безмежно пощастило мати такого надійного колегу, який без зайвих питань завжди прийде на допомогу і подарує свою пораду і розуміння! І ми віримо, що ви неодмінно досягнете всього, чого забажаєте! Приєднуємося до вашого свята, і разом з вами розділяємо вашу радість! З Днем Народження!

***

Наша дорога і шановна колега поспішаємо в цей світлий і святковий день привітати Вас з Днем Народження і побажати Вам здійснення усіх найзаповітніших бажань, відмінного настрою, шикарних подарунків, удачі у всьому і успіху, як у трудовій, так і життєвому шляху!! Нехай Ваше життя буде наповнене радістю, а Ви, в свою чергу, продовжите ділитися нею з нами, прикрашаючи наш колектив своєю присутністю! Ура!

***

Вітаю з днем народження, мій дорогий та чудовий колега. Бажаю браво підніматися по сходах успіху до вершин благополуччя і достатку, бажаю проявляти себе у роботі як професійний і досвідчений фахівець, бажаю вірного удачі на кожен день і безсумнівного щастя на все життя.

***

Наймилішою жінці, чудовою колеги, бажаю в день народження небувалого наснаги! Нехай ви будете не просто професіоналом, а справжнім асом у своїй справі! Бажаю об'їхати вам звістку білий світ, подорожувати на повітряній кулі. Нехай моря і океани подарують вам свій бриз, а сонце подарує тепло!

***

З святом дня народження вітаємо дорогу колегу! Ти самий цінний співробітник нашого колективу. Немає слів описати всієї значущості, не можливо переоцінити всі твої заслуги і досягнення. Бажаємо тобі кар'єрного зростання, процвітання, успіхів у творчості. Щоб робота завжди приносила задоволення і радість. щоб стала для тебе засобом втілення в життя своїх ідей та задумів, щоб здійснила задумане! Удачі, терпіння, любові, віри, здоров'я і щастя!

***

У нашій дорогій співробітниці день народження. Від усіх колег – друзів прийміть самі ніжні і добрі слова. Ми Вас любимо і поважаємо. Ви випромінюєте тепло, і з Вами завжди легко працюється. Часто мудра Ваша рада дає нам усім надію. Бажаємо Вам щастя в особистому житті, натхнення в роботі. Будьте завжди в чудовій формі. Нехай доля буде до Вас прихильною, нехай щаслива зірка завжди освітлює ваш шлях. Нехай у достатку живе Ваша родина. Всіх благ Вам і везіння. Нехай ангел – охоронець завжди оберігає Вас.

***

З днем народження, дорогий колего! Прийміть щире вітання від колективу і побажання продуктивної та успішної діяльності. Нехай Ваші задуми перетворюються на успішні справи. Нехай те, що Ви робите, завершується очікуваними результати і високими винагородами! Нехай життя буде гармонійна і щаслива. А ми, Ваші колеги, завжди Вас підтримаємо. Зі святом!

***

Ти ж знаєш, що не тільки в день народження, але і в будь-який інший день я бажаю тобі тільки від чистого серця, і дуже щиро всього самого прекрасного і життєрадісного!!! Любові, яскравих, незабутніх зустрічей, вірних друзів, святкового настрою, виконання заповітних бажань і творчих звершень!

***

Моя гарна світла колега! Рада, що можу працювати поруч з такою дівчиною, як ти: чуйною, зібраної, відповідальною. А крім того, ти дуже мила, гарна й весела, що робить робочі будні ще більш цікавими. Вітаю тебе з Днем твого Народження і бажаю тобі радувати нас своїм чудовим характером ще багато-багато часу! Нехай твоя краса і добра натура залишаться з тобою назавжди.

***

У цей самий день, кілька років тому, на світ з'явився наш добрий і товариський соратник, наш чудовий друг і колега! Від всього колективу, на чолі начальства, прийміть наші щирі побажання бути у всьому і завжди номер один! Ваші старання, безумовно, і безперечно заслужили повагу і довіру серед колег і всіх співробітників нашого виробництва! Нехай кожен робочий день дарує вам неймовірний приплив сил, душевне задоволення і натхнення для досягнення поставлених цілей! Колега, дякую вам за підтримку у всіх починаннях! Спасибі вам за щиру дружбу! Спасибі за терпіння і віру у нашу спільну справу! Спасибі за те, що з вами дуже цікаво працювати! ви такий яскравий, різноманітний, багатогранний і цікавий чоловік! Ви встигли зарекомендувати себе як професіонал високого класу! Так тримати, колега! З Днем Народження!

***

З Днем Народження! Бажаю, щоб світ завжди був кольоровим і найбільші неприємності сприймалися з позитивом і гумором. Та й взагалі нехай всі проблеми надають більше сил і життєвих прагнень! Ніколи не здавайся і ти всього досягнеш! Любимо тебе, міцно обіймаємо, цілуємо і зацеловываем до веселого сміху! Чудового вечора!

***

Дорога колего! Дякуємо тобі за відмінну роботу і підтримку у важку хвилину. Нехай День народження принесе тобі масу позитивних емоцій, а поруч будуть тільки самі дорогі і близькі серцю люди. Нехай робота принесе Вам радість, а посмішка стане талісманом Вашої життєвої удачі!

***

Бажаємо вам тверезого погляду на життя, але в теж час бути завжди трішечки хмільним від щастя! Бажаємо вам мати чарівну паличку, щоб одним помахом виконувалися ваші бажання! Бажаємо вам щільно закрити двері в рік, що минає, і прийняти в обійми новий етап життя, повний надій і успіхів рік! Не бажаємо вам переїдання і похмільного синдрому! Не желаемвам заздрісних друзів і нерозуміння рідних! Не бажаємо вам розлук і розчарувань! Нехай у вашому житті панує рівновага, справедливість і гармонія! Хай доля вас не судить строго, а частіше балує подарунками та сюрпризами! Нехай ваш День Народження, шановна колего, здивує вас несподіваним і крутим поворотом у житті, який змінить ваше життя в кращу сторону! Не бійтеся змін, домагайтеся, ризикуйте, дерзайте і в один прекрасний і чудовий момент, ви можете відчути себе найщасливішою людиною на планеті Земля!

***

З днем народження тебе вітаємо! Бажаємо тобі великого везіння, щоб усмішка з лиця не зникала ніколи. Щоб усі чоловіки і всі квіти світу у твоїх ніг... Будь завжди такою ж життєрадісною, веселою і активної!! І приймай вітання від колективу.

***

У нашого друга і за сумісництвом колеги, сьогодні день народження. Звичайно, ми від усього колективу вітаємо тебе ще з одним прожитим роком. Нехай кожен з них приносить на своїх плечах мудрість і щастя. Ніколи не оглядайся назад, щоб пошкодувати про те, що чогось не зробив. Здійсни свої мрії, рухайся вперед і не зупиняйся перед перешкодами. Нехай вся твоя родина буде щаслива і здорова. Починай свій день з посмішки та тільки позитивного настрою. Бажаємо нових творчих успіхів у робочому процесі, які будуть гідно матеріально винагороджуватися. Даруй своє тепло і свою любов тільки гідним людям, ніколи не бійся помилятися, адже ми все буде поруч з тобою, і завжди зможемо прийти на допомогу.

***

Іншій наш колега! Ми хочемо тебе привітати з Днем Народження і побажати бути справжнім чоловіком в будь-яких ситуаціях, подобатися жінкам, зберігати позитивне ставлення до життя і ніколи не падати духом! Нехай в кар'єрі все складається просто чудово, а особисте життя радує приємними знайомствами і романтичними хвилинами. Ми раді працювати поруч з такою чуйною і доброю людиною, як ти!

***

Від усього серця, від усієї душі я вітаю тебе з найкращим святом у році – з днем народження. Бажаю тобі, як водиться, всього самого прекрасного: міцного здоров'я, взаємної любові, безхмарного щастя, високих доходів, вірної дружби, розуміння з близькими людьми. Хай в житті твоєму буде більше радості і веселощів, нехай проблеми вирішуються легко, немов за помахом чарівної палички, нехай біди обходять тебе стороною. А ще я побажаю тобі, щоб цей день народження пройшов відмінно, щоб звучали тости і поздоровлення, щоб тобі дарували чудові подарунки, щоб ти купався уваги рідних та друзів!

***

Бадьорості, сили, надії, здоров'я, терпіння, мрії і її виконання, любові, тепла, удачі, радості, достатку, енергії, світла, натхнення, посмішок, успіхів, доброти, вірності, захвату!

***

Зовсім недавно ти поступив до нас на службу, але вже став дорогим і шанованою людиною в колективі! З Днем Народження тебе, нехай сьогоднішній день наповниться посмішками та привітаннями близьких людей!

***

Шановний колега! Прийміть вітання з Днем Народження від ваших однодумців! Сьогодні ви винуватець торжества і будьте так люб'язні, вислухати все те, що про вас думають ваші колеги! Бажаємо, щоб в цей чудовий свято робоча атмосфера була просякнута веселощами, а конкретно вас не торкнулися термінові справи і турботи! Бажаємо, щоб ураган робочого кругообігу зупинився, а час трудового дня пролетів непомітно! Бажаємо вам відчувати в колективі першість і вести за собою нашу команду до вершин перемоги! Бажаємо цілеспрямовано рухатися вгору по щаблях кар'єри і активно проявляти ініціативу в своїх рішеннях! Нехай начальство цінує вас, як подає величезні перспективи працівника, і справедливо нагороджує преміями! Нехай ваші будні перетворяться в святкові дні! З Днем Народження вас, дорогий іменинник!

***

Нехай улюблена справа приносить задоволення і радість! Надихає на нові успіхи, дарує повагу оточуючих людей! З днем народження! Будь здоровий, щасливий і любимо, дорогий наша колега!

***

Вітаючи Вас, хочеться від душі побажати могутнього здоров'я, міцних сил для досягнення задуманих цілей. І нехай у Вас завжди буде піднесений відмінний настрій, а життя наповнене приємними моментами, сюрпризами та яскравими емоціями.

***

Дорога Мара Сергіївна! Ось і настав цей довгоочікуваний свято — День Народження! Та в цей чудовий день весь наш колектив бажає Вам, щоб яскраве сонячне світло завжди висвітлював ваш життєвий шлях, щоб ваша робота була завжди вам радість, що б Ви завжди продовжували любити життя, а натхнення ніколи не залишало Вас! Нехай завжди у вас буде чудовий настрій, любов і щастя!

***

Пам'ятаєш, як в одному прекрасному фільмі з Мерлін Монро хтось гарно з'являвся з торта на столі? Приблизно такий подарунок ми вирішили подарувати тобі на День народження, але потім передумали, а знаєш чому? Ти дуже стрункий і красивий чоловік, і надлишок солодкого може зашкодити твоїй фігурі, у шлунок, повний крему, пиво не поміститься ніколи і одяг, яка буде на тобі в святковий день, після занурення в жирний крем стане непридатною для шкарпетки. Тому ми даруємо тобі більш скромний подарунок, але теж від душі. З святом тебе, іменинник, прийми наші найсолодші побажання.

***

Джерело: vitannyachko.net.ua

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Привітання з днем народження дядька від племінниці, племінники своїми словами, українською мовою

Привітання з днем народження другу в прозі, українською мовою